Search
Close this search box.

5 kontoridiivanit – isikupärasta tööruum kodumaise kvaliteetdiivaniga

Sügis on taas siin ning sellega koos ka jahedamad ilmad, mis panevad meid rohkem mõtlema oma siseruumidele ja keskkonnale. Pimedamad ja jahedamad päevad toovad endaga kaasa vajaduse hubasuse ja soojuse järele ka töökeskkonnas. Olgu tegemist ooteruumi, puhkenurga või kontori lounge-alaga – pehmed ja mugavad diivanid aitavad luua mõnusa atmosfääri, mis paneb inimesi end kontoris koduselt tundma.

Selleks, et aidata teie kontoril sügishooajal särada, tutvustame viit trendikat kontoridiivanit, mis sobivad ideaalselt kaunistama büroopindasid. Blogiartikklist leiad kodumaise mööblitootja, Rave Mööbel, parimad valikud, mis lisavad kontorisse nii stiili kui ka mugavust.

Amaya – hetked endale

Kontoridiivan Amaya on ideaalne valik kontori puhkenurka, kus töötajad saavad hetkeks igapäevasest saginast puhata. Selle pehme ja mugav disain lausa kutsub hetke nautima ning võimaldab meeldivat “vajumist”. See on täiuslik variant neile, kes vajavad päeva keskel lühikest pausi. Amaya sobib suurepäraselt tulevaseks külmemaks perioodiks, mil inimesed hindavad rohkem hubaseid ja sooje nurki, kus mugavalt diivanisse vajuda, raamatut sirvida või lihtsalt korraks mõtteid koguda.

Amaya karkass on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja kasevineerist. Istmepatjades on kasutatud porolooni, mis on  kaetud uue suletehnoloogiaga Fluff-ONE. Seljapadjad on täidetud silikoniseeritud fiiberkiu ja porolooni seguga. Sellel on musta tooni metalljalad. Diivani kangast on võimalik valida laia kangavaliku seast.

Kus kontoridiivanit kasutada?

▪️ Büroo lõõgastusruumid
▪️ Puhkenurgad
▪️ Väikesed privaatsemad alad

Elin – maitsekas moodul

Mooduldiivan Elin on suurepärane valik kontorisse, kus vajatakse paindlikkust ja elegantsust. Tegemist on mooduldiivaniga, mida saab kombineerida vastavalt ruumile, pakkudes võimalusi 2-, 3- ja 3,5-kohaliste lahendustena. Elin on olemuselt kerge ja õhuline, mis toob kontorisse maitsekust ja proffessionaalsust. See diivan sobib ideaalselt oote- või koosolekuruumidesse. Selle õhuline disain lisab ruumi avarust ja kergust, mis on hea omadus, kui ruumid on väiksemad.

Elini karkass on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja kasevineerist. Istme- ja seljapatjades on vatiiniga täidetud HR poroloon. Elini puhul on tegemist mooduldiivaniga ning e-poes on välja toodud piiratud valik. Rohkemate valikutega ja kangastega tutvumiseks tuleb pöörduda meie esinduskauplusesse Tallinnas või Tartus.

Kus kontoridiivanit kasutada?

▪️ Koosoleku ruumid
▪️ Ooteruumid
▪️ Kontoriruumid, kus on vaja mooduli paindlikkust

Vida – kogu vajalikku energiat

Diivan Vida on kontorimööbli maailmas tõeline pärl. Tema voolujooneline disain ja stiilne välimus toovad kontorisse nii naiselikku kui ka mehelikku puudutust, muutes selle diivani sobivaks igasuguse kollektiiviga kontorile. Vida diivan on ideaalne koht, kus võtta kiire 5-minutiline paus või magada üks iluuni. See on justkui loodud neile töötajatele, kes hindavad võimalust korraks pikali heita ja energiat koguda. Vida sobib suurepäraselt nii kontorisse kui ka kodukontorisse, sest pakub korraga nii mugavust kui ka stiili.

Vida karkass on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja kasevineerist. Seljapadjad on täidetud silikoniseeritud fiiberkiu ja porolooni seguga. Istmepatjades on kvaliteetne HR poroloon. Rohkemate kangastega tutvumiseks tuleb pöörduda meie esinduskauplusesse Tallinnas või Tartus.

Kus kontoridiivanit kasutada?

▪️ Puhkenurgad
▪️ Kontori lounge-alad
▪️ Kodukontorid

Missouri – kerge ja stiilne

Kontoridiivan Missouri on äärmiselt stiilne ja kerge disainiga, mis sobib kontorisse, kus on oluline tasakaalustada ruumi praktiline ja visuaalne välimus. Missouri kaasaaegne ja lihtne disain sobib eriti hästi neile, kes otsivad kontorisse modernseid ja neutraalseid mööblilahendusi. Tänu on kergele kondtruktsioonile sobib see diivan nii väiksematesse kui ka suurematesse kontoriruumidesse. Missouri suudab luua kontorisse professionaalse, kui samas ka koduse tunnetuse.

Missouri karkass on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja vineerist. Istmes on vatiiniga kaetud poroloon HR40. Seljatoes on kasutatud vatiiniga kaetud poroloon HR30. Rohkemate kangastega tutvumiseks tuleb pöörduda meie esinduskauplusesse Tallinnas või Tartus.

Kus kontoridiivanit kasutada?

▪️ Kohtumisruumid
▪️ Väiksemad kontoriruumid
▪️ Töötajate puhkealad

Thomas – klassikaline ja ajatu

Diivan Thomas on minimalistlik ent pilkupüüdev. Üks istumispadi, ümarama kujuga käetoed ning kõrged jalad – väga sobilik nii modernsesse kontorisse kui ka büroohoonesse. See diivan on suurepärane valik neile, kes soovivad luua ruumidesse esindusliku keskkonna, hoides samal ajal ka mõnusalt kutsuvat tunnet. Thomas tagab, et sinu keha on hoitud nii lõõgastaval puhkemomendil kui ka pingelisel koosolekul.

Thomase karkass on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja kasevineerist. Istmepadjas ja seljapatjades on kvaliteetset HR porolooni. Thomas on saadaval 2 erineva jalavalikuga: 16 cm kõrgused metallist jalad KI1-16 või 15 cm kõrgused puitjalad WAR-15. Rohkemate kangastega tutvumiseks tuleb pöörduda meie esinduskauplusesse Tallinnas või Tartus.

Kus kontoridiivanit kasutada?

▪️ Ooteruumid
▪️ Esinduslikud kontoriruumid
▪️ Kontori lounge-alad

Lõppsõna

Sügisene aeg toob endaga kaasa võimaluse kontoriruumid ümber kujundaja ja tuua sinna uut ja hubast hingamist. Olgu tegemist kontori ooteruumi, puhkenurga või koosoleku ruumi sisustamisega – õigest valitud diivan muudab ruumi kodusemaks ning kutsub üles võtma lühikest pausi või mõtiskluse hetke. Rave Mööbli laiast valikust leiad kindlasti just selle diivani, mis sobib teie kontori stiili ja vajadustega – olgu selleks elegantne Elin, mugav Amaya või esinduslik Thomas. Astu sügisele vastu stiilselt ja mugavalt!

Liitu meie uudiskirjaga

Kõik uudiskirjaga liitujad saavad ka ühekordse -10% sooduskoodi.

"*" indicates required fields